همشهری آنلاین: «غلامحسین مشکلگشا» با همه ما فرق دارد و ساعتها وقت صرف میکند تا با سبزیجات و میوهها غذا را زیباتر کند.
نهنگی از بادمجان
برای اینکه یک بادمجان متفاوت درست کنید؛ به این مواد نیاز دارید که همه آنها خام هستند.
۱. اولین کاری که برای ساخت نهنگ بادمجانی انجام میدهید، ایجاد یک دهان در قسمت سر بادمجان است؛ به این شکل که پوست بادمجان را به شکل دهان درمیآورید.
۲. بعد از آن، قسمتی را که بهعنوان دهان انتخاب شده، باید با چاقو باز کنید تا بتوانید دندانها و زبان نهنگ را نصب کنید.
۳. ترب قرمز، سیب، گوجه فرنگی و یا لبو را به شکل زبان برش دهید و آن را داخل بادمجان که از قبل برش داده بودید، بگذارید.
۴. سپس با خلال دندان آن را محکم کنید.
۵. حالا نوبت دندانهای نهنگ بادمجانی است و سختترین مرحله کار همین جاست. لوبیاهای سفید را به وسیله انبردست به دو نیم تقسیم کنید و بعد پوست آن را با ناخن بکنید.
۶. حالا یک لپه لوبیای سفید دارید و باید آن را داخل دهان ماهی کار بگذارید. هر نیمه لوبیا را در قسمت برش داده بادمجان کار بگذارید. به این شکل دهان نهنگ بادمجانی کامل میشود.
۷. روی بدن این نهنگ باید فلس ایجاد کنید. چاقو را بردارید و برشهای نیمدایره مثل فلس ماهی به وجود آورید؛ البته این نکته را به یاد داشته باشید که نیمدایرههای هر ردیف که به وجود میآیند، نباید به گونهای باشند که نیمدایرههای بعدی را قطع کنند.
این کار را آنقدر ادامه دهید که سرتاسر بدن نهنگتان فلسدار شود.
۸. در نهایت هم به دم میرسید. بخشی از بادمجان دلمهای (یا بادمجان معمولی) را به شکل یک قلب ببرید. این کار را دو بار تکرار کنید تا دو قلب یکشکل ایجاد شود.
۹. بعد از آن، این دو قلب را با نخ و سوزن به هم بدوزید و با یک خلال دندان روی بادمجان نهنگی نصب کنید. این بادمجان را به مدت شش، هفت ساعت در آب سرد بیندازید.
۱۰. بادمجان نهنگی را بعد از هفت ساعت، روی پیاز و یا پرتقال بزرگ نصب کنید.
موادلازم
بادمجانی که کمی خمیده باشد
لوبیای سفید خام
ترب قرمز (سیب قرمز یا گوجه فرنگی)
خلال دندان
چاقوی سبزهآرایی
(از چاقوی نوکتیز معمولی هم میتوان استفاده کرد)
انبردست
نخ و سوزن
فوتوفن
بادمجان حتما باید تیره و خمیده باشد. در غیراینصورت نهنگ شما واقعی نمیشود.
نظر شما